Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz EdgarPE #29047 üzenetére

    Szívem szerint a Midgard II-öt javasolnám. Felül, elöl, alul porszűrő van, mosható. Egyedül oldalt nincs, oda esetleg venni kellene külön szűrőt, 700 Ft-ért van. Bár ha ablakos verziót vennél, ami ájponban volt egy ideig, arra nem kellene oldalra. 2x3 db-os 90 fokkal elforgatott, gumis rezonancia mentes HDD blokk van benne, gyárilag itt egy venti elöl és hátul. Az ára az "sajnos" esetedben magas, 20eFt.

    A Tempest 410 is jó lehetne, csak ebben nincsen mindenhol porszűrő. 15eFt az ára, pár külön szűrővel ez is jó lehet. Felül és ha jól emléxem alul nincs benne szűrő. Különbség a Midgard II-höz képest, hogy hagyományos elrendezésű a HDD blokk, de ez is gumis, rezonancia mentes.

    10eFt körül esetleg olyan porszűrős ház van, amiben csak 2 db venti van és mindkét helyen, teszem azt hátul és elöl a HDD-k előtt is van porszűrő, vagy teszel bele külön. Egy ilyen házban szinte biztos hogy nincs gumis HDD felfogatás, megfelelő kábel support, lehet hogy SSD tartó sem. Az is valószínű, hogy vékony anyagból lesz és instabil, gyenge anyagminőségű.

    Legutolsó jellemzésnek, szinte bármelyik 10k körüli CM fapados ház megfelel:) RC 311 és hasonlóan gyenge hűtéssel rendelkező ház utánzatok.

    Amennyiben mATX-es alaplap lesz benne, még akár a Sharkoon MS140 is szóba jöhet. Alul van benne porszűrő, elöl van benne porszűrő. Hátra kel venni bene egy kisebb ventit, egy 9 centiset. Elöl befúj egy 14-es. Akár alulra is tehető egy 120-as. Mindenhonnan védve van portól. A 2 db HDD és SSD meg a 4 db gumis helyre felrögzíthető, mert ebben is van olyan. Nem egy szerver ház konkrétan, de ez jutott eszembe:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák