Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz skilled88 #29641 üzenetére

    Nézd, láttál néhány házat, Aerocool-t, meg Gigabyte-ot, szóval nekem ne akard megmagyarázni hogy nem létezik minőségi ház 30 ezerért, ugyanis VAN. Én saját kezemben fogtam, szereltem kb. vagy 2 tucat ilyen minőségi 20-30 ezres házat. Az más kérdés, hogy melyiket mennyire és hogyan lehet tisztítani, de az biztos, hogy egy minőségi ház általában könnyen kivehető és mosható porszűrőkkel van ellátva, tehát a belsejét már ez megóvja a porosodástól.

    Ami a külsejét illeti, azzal egyetértek, hogy ami csicsás, extravagáns kinézetű, azt a sok él, kanyar stb miatt nehezebb takarítani, de ez az effajta házak velejárója. Van akinek ez tetszik és leszarja, hogy X év múlva mennyire rossz takarítani, mert lehet hogy úgyis eladja 1-2 év múlva. Minek őrizgetni egy házat 5 évig? Legalábbis én nem vagyok az "ez a ház olyan qrva jó, hogy már életem végéig jó lesz" szlogen követője, de tiszteletben tartom aki igen. Sok fajta ember él a földön, van aki így gondolja, van aki másképp.

    Ami a karcosságot illeti, az 5 ezres ház is lehet karcos, a 15 ezres is, meg a 30 ezres is, ez a mindennapi használat velejárója. Talán vitrinben kellene tartani őket és nézegetni meg mutogatni a vendégeknek hogy nézd már Béla milyen klafa házam van, na de Karcsi hát nem is használod? Hát tudod nagyon vigyázok rá Béla! :)

    Azért veszem meg vazzer hogy használjam, mert tetszik! Teszek rá hogy hónapok múlva karcos lesz vagy efféle. Majd el lesz adva használtan, nagymama háza lesz vagy kuka.

    A modderek munkáját én elismerem. Nagyon szép dolgokat tudnak készíteni, rettentően ügyesek és türelmesek. Ez nem az én szakterületem, nem kívánok érdemben hozzászólni mert nem is tudok. Én új házakat tesztelek, gyári kiépítésben, mert a vevők 98% kb. így veszi meg és így is használja, a legtöbb embert ez érdekli. A modder munkák egy speciális szakterület, biztos hogy lehet jobbat alkotni így is mint egy új ház, meg adott esetben gyengébbet is szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák