Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz attiati #30225 üzenetére

    Lényegében semmilyen. Vagyis ebben az évben az i3-as teszt konfigom sohasem volt összerakva, csak a tesztek idejéig. Igaz, hogy vmikor tavasszal vettem aprón egy FD3000-ret, de az is állt és csak múlt héten költöztettem bele egy Trinity-t. Szóval ebben az évben inkább az i5 Vostro céges notim volt bekapcsolva esténként és hétvégén, ahogy most is:)

    Amennyiben az a kérdés, hogy milyen házat vennék magamnak, akkor először azt kellene tisztázni, milyen célra és mennyiért.

    Amennyiben vmi VGA karit is bele akarnék pakolni, akkor nekem egy Zalman Z9 Plus elég lenne. Tetszik is és kedvelem a kék LED-es fényeket. Egyedül az előre néző csatik nem szimpatikusak, de elnézem neki. USB3-at nem igazán használok, az sem érdekel. Viszont mivel leteszteltem i3-al is az FD3000-ret és hűtésben verte a méreg drága Stryker-t, ráadásul még felül is vannak a csatlakozói, így nem kérdés a kérdés: birtokomban van egy olyan ház, ami tetszik, aminek felül vannak a csatlakozói, ami állati jól hűt, aminek 90 fokosak a HDD tartói és gumisak, ezenkívül alig 10k felett vettem 1 hónaposan. Szóval ez nekem jó.

    Csak IGP-re, netezni, Trinity-hez, tetszene egy Silverstone PS07 is, akár fehérben, nem sokkal 20k felett van, szereltem, elég jól hűt és úgy felső tápos, hogy felfelé fúj a venti. Az bejött. Jó az elrendezése is, van kábel support. A Temjin TJ08 is hozzá hasonlít, abban meg elöl 18 cm-es venti duruzsol!

    Ha nyernék a lottón, akkor meg vennék vmi durva VGA karit, Ivy i7-et, egy fehér Storm Stryker-el:) Annál jobb gémer házat én eddig még nem láttam.

    Persze a Zalman Z9 Plus helyett, szívesen költöznék egy Bitfenix Ghost-ba is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák