Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz Mate #32994 üzenetére

    Ez egy mini ITX-es ház, kábel menedzsmentről nem igazán beszélhetünk. Eléggé össze vissza mennek benne a tyúkbelek. Az alaplap felett van a táp, én úgy szereltem be, hogy az alaplapról a táp szívja a levegőt és tolja ki hátul. Az alaplap mellett van egy 8 centis légkavaró, azt egyelőre még be se raktam:)

    0.7-es anyagból van, kemény talpai vannak sajnos, a HDD szárak gumisak, 3 db van belőle, ebből 2 db lehet SSD tálca is, a HDD blokkot elöl egy 12-es venti hűti. Maxon sem tűnt túl hangosnak, leszabályozni még nem volt időm... a kábelek feketék mind... az USB3 ugye 19 pines... kissé instabil ha a tető nélkül mozgatom, de nem veszélyes, 3-as 5-ös skálán... VGA karit tekintve akár 34 centis is belemehet, 2 db PCI slot van, tehát max dupla, 3 slotos az már nem:)

    Összegezve nem rossz ház, rosszabbat vártam tőle. Szerelni nagyjából lehet benne, bár ha a táp is a helyén van, akkor ember egyen aki az alaplapra vmi kábelt csatlakoztatni tud, mert nincs hely:) Én akkor már csak a 4 pinest dugtam rá.

    Hűtési teljesítményéről nem tudok mit mondani, egyrészt még nem volt időm mérni, másrészt úgyis csak a BITFENIX Prodigy-vel tudnám csak összehasonlítani, az meg még nem egy nagy alap...

    Ha majd több ITX-es házat letesztelek, akkor lesz ezekről is táblázat, hőfok...

Új hozzászólás Aktív témák