Új hozzászólás Aktív témák

  • anytime

    őstag

    Tisztelt Vitatkozó Felek!

    Meghajolva tudásotok és retorikai képességeitek előtt, TISZTELETTEL arra kérlek benneteket, hogy fejezzétek be ezt az irodalmi párbajt, mert nem vezet sehová! Azaz mégis, lefelé ...

    Tiszteljétek meg egymást és a Fórumlakókat azzal, hogy on-topic befejezitek és ha ez mégsem sikerül, akkor folytassátok privátban, kérem / kérjük!

    Még egyszer, minden tiszteletem a Tiétek és ezt gondolom, hogy ezen topic olvasói is osztják és elhihetitek, enélkül a szópárbaj nélkül is tisztában vagyunk azzal, hogy mind a ketten értetek a témához és úgy általában az IT és a mikroelektronikához!

    Nekünk ezt nem kell bizonygatnotok, még akkor sem, ha Ti egymást cáfoljátok. Osztom azt a véleményt, hogy egy egészséges vita, vezet, vezethet valahová, de ez már túl van szvsz az egészségesen!

    T. nemtabo! Nem várok választ, de ha mégis írsz, hogy milyen alapon szólok bele a vitátokba, akkor arra most válaszolok:) - a fórum adta jogomon:). Jelzem, bármit is írsz, ezen hozzászólásom kapcsán, nem válaszolok:)

    T. ShellKretor!

    Kérlek Téged, megnéznéd az alábbi kérdésemet, ha a nagy vitában időd engedi:)

    URAK (feltételezem a sovinizmus jogán - hú, ez nagyon csúnya volt, pedig nem is vagyok az)!

    További szép napot!

    Kérdésem, immáron 3x:)

    " A mostani konfig (lásd az adatlapon és a kisgép meg is marad a trooper mellett és amit lehet, azt minőségire cserélném, meg hát hajt az alkotás vágya is) csak egy CPU hűtővel (tegnap vettem, űj, halk, tuti) és egy táphűtővel bír.

    Amit az alap ház plusz tudna, azaz van neki hely, az két 80-as lenne, egy előre és egy hátra. Az alábbiakban gondolkodom, gyártók szerent, cél a lehető leghalkabb zajszint elérése.

    1. Be!Quiet
    2. Noctua
    3. Scythe

    Jó lehet?

    Még egy kérdés. Jelenleg mindösszesen 2 db. 3 pin-es csatlakozóm van, sajna PWM-ről nem lehet szó, ha minden igaz, ergó megy a max fordulaton, még ha PWM-et veszek akkor is. Azonban szeretnék az oldalfalra egy 12-es vagy 14-es ventit is betenni, DE ..., kevés az aljazat!

    Egy aljzatra rámehetne mondjuk 2 venti? Nem ég le az aljzat? Ha rámehet, hogyan tudom kivitelezni?
    Ja és még szívesen tennék 1-2 kifújót fentre is, ahhoz mondjuk van itthon két új Artic Pro 80-as, de egy picit zajosak szerintem 0,3 Sone-t tudnak.

    Ja és még egy, ehhez a konfighoz lehetne valamilyen előlapi szabályzót betenni? Ugye, ha jól gondolom, ilyenkor már a szabályzóra kötöm az áramellátást is? Mert akkor tuti bepakolhatnám ebbe a kicsi szépségbe
    mindet.

    Őrá gondoltam, többek között: [link]

    Előre is köszönöm a segítségeteket!

    Üdv:
    anytime

    Időközben már a Noctua felé hajlok, mert valszeg a tápot csak az alaplapról adhatom a ventinek és lehet, hogy a szabályzást sem tudom megoldani.

    Jól gondolom, hogy ennél a Noctuánál [link] elérhetem a 7 dBA-t azzal a bizonyos adapterrel?

    Köszi,
    anytime

Új hozzászólás Aktív témák