Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    válasz nemtabo #34006 üzenetére

    A HDD keret 90°-al való elforgatásnak vannak előnyei, hátrányai, de nem tartom nagy számnak a dolgot.
    Viszont az alaplap forgatását már igen. Először is nagyon ritkák az ilyen házak, másodszor a teszteken is nagyon jól szerepelnek. Nagy jövő állhat előttük. Nem állítom, hogy megváltja a világot, de akár meg is válthatja. Igazából logikusnak tűnik, hogy az egyik legjobban melegedő alkatrészt, aminek a hűtése sok helyen gondot okoz úgy helyezzék el, hogy az alapvető fizikai hatásokat kihasználják.

    Régen elég volt egy egyszerű dobozt az asztalra tenni, rá a monitor és kész. Aztán rájöttek, hogy állítsuk fel a gépet, sok-sok előnye van. Gondolkoztak, gondolkoztak és mivel egyre erősebb VGA-k jöttek, kitalálták, hogy megfordítják a VGA-kat. Gyakorlatilag ezt a vonalat gondolta tovább a Raven is, azzal, hogy függőlegesen helyezi el, így az alulról jövő hideg levegő az amúgy is felfele szálló melegnek besegítve hűti a kártyát.
    Számomra egyetlen egy kérdés merül fel, hogy mi a francért nem jutott még ez senkinek az eszébe?
    Sablonosan minden házat ugyan olyanra csinálnak. Elől venti be-hátul ki, oldalt be, felül ki. Baloldalról nyitott, hátul csatlakozok, majd előlapra kivezet.

    Ha már úgy is gond, hogy be kell mászni az asztal alá, miért ne lehetnének elől a csatlakozók? Miért csak jobboldalra lehessen rakni az asztal alatt a gépet, miért ne lehessen baloldalt rátolva a falra?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák