Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    válasz nemtabo #34008 üzenetére

    Az villogó, csörgő stb. dolgok engem se érdekelnek. Nekem egy HAF 932-m van, aminek ügye oldalt vagy egy barominagy légkavarója. A gond ott van, hogy baloldalra kell raknom a házat, falra feltolva, így semmit nem ér, ki is kapcsoltam. Nem igazán értem, hogy miért nem gondolnak erre a házak alkotói. Nálam ha házat kellene pontoznom, minden egyes ház +ponttal indul, ha nem ezt a megszokott, begyepesedett módot követi és "falra tolható". Ezért szimpatikus nekem legjobban a raven 2, ami jobboldalról nyílik, így könnyen hozzá lehet férni, ráadásul hátul is teljesen feltolható a falra, hisz ott sincs kábel (Venit van, így kis rés oda is kell).
    Azt nem próbáltam még, hogy házamnál betudom-e tolni másik oldalról a hdd keretet, de ha igen, akkor jó megoldás a 90°-os megoldás, mert így ki lehet húzni jobboldal levételével is.

    Az a ház, aminek meg elől vannak a "hátlapi" csatlakozói is érdekes gondolat. Ez szintén jó megoldásnak tűnik. A hdd-k annál a háznál is ha jól emlékszem jobboldalra vannak felrakva, így szintén a baloldalról csak alaplapmatatásnál kell elhúzni a gépet a faltól.

    Gyakorlatilag vga-n és a hálózati kábelen kívül semmi olyan nincs hátra bedugva, ami ne lenne jobb elől. Ilyen a vezeték nélküli egér+billentyű párosom is. Előre dugva az érzékelőt, még jobb is a vétel és így gyakorlatilag alaplaptól függően lesz akár 8-10 előlapi usb, ami szintén egy jó dolog :)
    Az ajtós házakat sokan nem szeretik, szerintem jók. A mai világban baromi ritkán használ már az ember DVD-t, vagyis nyitogatni szinte sosem kell. Ami zavaró az ajtóban szintén az, hogy szinte mindig balról, jobbra nyílnak. Rengeteg embert ismerek, akinek baloldalt a gépe, mégse csinálnak balos házakat és ezt egyszerűen nem értem...

Új hozzászólás Aktív témák