Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    Januárban lettem szerencsés tulajdonosa egy Gigabyte - Poseidon háznak. :K NEM CSALÓDTAM benne ÁR/ÉRTÉK nagyon jó a Gigabyte-nál. Szerencsére részletes beszámolót kaphattunk a PH jóvoltából a termékről. Nos aki egy igényes, kevésbé csics-mics házra gondol tudom ajánlani. Kinézetre bár a Triton nagyon hasonló sztem kevésbé szép előről min a Pos., ám ez egyéni véleményem.
    Nos a tapasztalatok:
    pozitívum: A ház szellőzzöttsége kiváló még a plexivel az oldalán is, nagyon könnyen szerelhető. Erős a váza, stabilan és párnázottan megáll a talpán. Szolid eleganciát mutat a szépen kialakított előlap. Elférnek benne a brutális méretű CPU hűtők, melyek nem érnek hozzá a táphoz. Minden kapcsoló, előlapi csatlakozó ott van ahol annak lennie kell (könnyen hozzáférhető logikus helyen). Halk ventillátorok. Igényes csomagolás és kiegészítők.
    Beszéljünk egy kis negatívumról is, bár ez megintcsak egyéni vélemény: Sztem a power gomb és a reset gomb melletti két led /power led és speaker led/ nagyon erősen világítanak a 3 méterre lévő falra simán rávetül a kék fényük, a winchesterek helye elég szűkös ezért melegedés annak ellenére felléphet, hogy a befújó venti előttük van. Akinek 12 cm es ventillátorral rendelkező tápja van és annak rácsa nem esik egy síkba a borítás szélével, ciki módon felfekszik a ház hátsó fém paneljéből visszahajtot táptartóra, így a táp feljebb csúszik és csak nagy nehézségek árán csavarozható be a helyére, ezért a rácsot célszerű leszedni.
    Természetesen sokkal több jó tulajdonság szorult belé, mint rossz így kitűnő árával és kellemes megjelenésésvel ajánlom azoknak akik szolid de ugyanakkor igényes, jóminőségű házra vágynak, no és az ár sem mindegy (br 18500-) :C

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák