Új hozzászólás Aktív témák

  • flashpointer

    őstag

    válasz hszilard666 #55080 üzenetére

    Hát először is jó nagy :D

    Amíg nem választok procit ez megy benne, kb jövőhétig.

    Beleraktam a 2,5-ös HDD-t oldalra mivel a könyvében is csak annyi volt hogy 2,5 helye és nem csak ssd-jé és annyira felerősítette a hangját hogy csak ilyen cicergő-pörgő hangja volt az egész háznak.

    Aztán mivel gyárilag nem támogatja a 2,5 winyók csendes elhelyezését (vagy nem vettem észre a kézikönyvben) a 3,5-el ellenben, készítettem a gyári gumikból meg megfelelő csavarból egy jó kis tartót, így egyből el is ment a zavaró hang.

    Kár hogy hátulra nem került valamiféle hangszigetelés mert a slotokon + a hátsó kiszellőzőn jön ki a legtöbb hang (körbehallgatóztam :) főleg a VGA-tól, mondjuk egy alapból hangos gtx 750 msi van benne, de most ráapplikáltam egy 12-es ventit a gyári bénaság helyett.

    A 4m-re lévő hűtő elnyomja a hangját a kompresszorral de ha épp nem megy akkor a táp kihallatszik (a vga hűtőcsere után) , ami elég csalódás mivel egy aurum s600-ról van szó és csak olyanokat olvastam hogy nem is hallani. Nem hangos de hallani, lehet egy passzív jobb választás lett volna.

    Azért hang szempontjából elég magas a mérce mert számomra az a halk amiről nem lehet megállapítani hogy be van-e kapcsolva : )

    Túl sok időm még nem volt nézegetni, de azt már észrevettem hogy akkor lehet leginkább kihasználni a képességeit ha jól telepakolja az ember, víz, winyók sli, oldalablak, világítás stb, mert ami funkcióját eddig használtam azt kis túlzással egy 10ezer forintos ház is hozza.

    Szóval a ház ugyan nem okozott csalódást, csak egyelőre úgy érzem mintha a sarki boltig meg vissza bentleyvel járnék : )

Új hozzászólás Aktív témák