Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz #97716736 #58745 üzenetére

    + @abridabri

    Köszönöm a tippeket, ezek szép és hatékony házaknak néznek ki.
    Az oldalsó csatlakozókat valóban nem tartom barátságosnak, főleg, hogy a bal oldalamon van a pc, az asztal alatt. Tehát az a preferált ergonómiai szempontból ahol vagy elöl fent, vagy a tetején de első részen van a csatlakozó, hogy használhassam úgy, hogy kb az asztallal egy vonalban van (ne kelljen kihúzni).

    Mindkét opció alapvetően szimpatikus, pár megjegyzés:
    - érdekes, hogy mid towerben ennyire ritka a 2-nél több usb csatlakozó. Ezen még rágódnom kell egy kicsit. Külső usb-t gondolom csak a Corsairre lehet tenni, valamiféle 5,25 panel formájában?
    - Ami időközben még eszembe jutott:ezekben cserélhetők a ventik, mindkettőben?
    - Gondolom a Corsairbe tehetnék 5,25-ös külső szabályzót, de ahogy olvasgatok, a másikban is szabályozható Biosból, szoftverből, amennyire alaplap engedi. Ez nem lenne szükséges funkció de talán nagyobb biztosítékot ad arra, hogy a hűtés is pont elég és az ezekből a ventikből jövő zaj is minimális.

    Látom, hogy ez a mid tower nevű kategória, gondolkoztam a full tower méreten (ahogy látom azokon többnyire 4 usb van alapból) de a mérete idegesít most is, talán részben azért mert tudom, hogy 6-8 hdd hely kong az ürességtől :)

    Ezekből ítélve a Corsair talán nekem jobban passzol, de általánosságban a jónép az Nzxt-vel minőség és ár/érték szempontjából nagyon elégedett netszerte, szóval azért versenyben van.
    Newegg-en egész sok a ház és nézegettem ott sokfélét de nem véletlenül javasoltátok ezt a kettőt. Azért feature-kben okosodtam kicsit. :)

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák