Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Speeedfire #59454 üzenetére

    én mondjuk HDD-t nem szeretek csak egy oldalról rögzíteni, ha már beszerelem, akkor inkább szívok vele, de legyen bent rendesen. a venti nem hiszem, hogy sokat fog rajta segíteni, a lemez alá nem fog bemenni a levegő, de egyébként 32 fok az teljesen OK, még 40 körül sincs nagy baj.

    tényleg nem fikázni akarom az S340-et, én is ezt vettem volna, ha nem botlok bele a Phanteksbe kvázi teljesen véletlenül, nekem ezek az apró dolgok átbillentették a mérleget, de ez nem jelenti azt, hogy másnak is ez jobb.

    (#59453) BiP: én a fractalt egyáltalán nem néztem, ez még a klasszikus iskola, én mindenképpen a kipucolt belsős táptakaró lemezes kialakítást kerestem. szóval NZXT S340, Phanteks P400/P400S, Corsair 400C/400Q. szívem szerint Corsairt vettem volna, annak egy fokkal jobb a szellőzése, mert nem csak alul-felül szív, hanem a front két oldalán vannak a bemenetek, de majdnem másfélszer annyiba kerül, mint a másik kettő és nem érzem indokoltnak. amúgy a három ház közel azonos, tényleg olyan különbségek vannak, mint a porszűrők, kábelrendezők és a HDD helyek, meg hogy van-e és hol van PCIE kivezetés a táp takarólemezén, meg a külső design. illetve a plexi az S340-en jóval sérülékenyebb, mint a másik kettőn. ha tudsz angolul, a kitguru és a hardvercanucks tesztjeit tudom ajánlani (az előbbi videó és szöveg, márnek hőfokokat is, az utóbbi csak videó) a házakról, elég jól meg lehet ismerni őket belőle.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák