Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Egy minél kisebb/kompaktabb, és viszonylag olcsó (de nem túl gagyi) házat keresek, amibe legalább 3, inkább 4db 3.5" és mellé még legalább 1db 2.5" (vagy szintén 3.5") HDD fér el (barkácsolás nélkül), miközben két hasonló árú és tudású alaplap közt is dönthetek, amikből az egyik micro-ATX, a másik normál ATX méretű (mindkettő megfelel, és megvan a maguk előnye/hátránya), így ez a két kérdés (ház és lap) gyakorlatilag egymástól is várják a választ. :DDD De az mATX lap felé húzok (már csak a lapok gyártói miatt is).

    Így elsőre az mATX méretű házakat kezdtem nézegetni és ezen akadt meg a szemem: CoolerMaster Elite 344
    Itt a fényképekből nem sikerült kiigazodnom azon, hogy mit jelent a "1(exposed), 5(hidden)" HDD hely. Ez egyidejűleg összesen 5, vagy 6 HDD-t jelent (kizárják egymást az exposed és hidden slot-ok, ha ez elhelyezési mód ugyan azon a helyen)?
    Van valakinek jobb tippje?

    Nyilván a viszonylag sok HDD hely miatt nem lehet apró a ház, így nem tudom a relatívan nagy mATX, vagy a magához képest kicsit normal ATX ház lenne-e nyerő.

    Nagy VGA-nak nem kell extra hely (nem is lesz, vagy csak a lehető leggagyibb, ha anélkül nem boot-ol a lap), csak kis hálókártyák lesznek a PCI-E slot-okban.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák