Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz proci985 #59855 üzenetére

    én nagy rajongója vagyok az S340 által megalkotott elrendezésnek és méretnek, amiben igazából elfér bármi, amit egy közepes játékos gépbe raknak az emberek általában. cserébe kisebb méretűek és úgy vannak felépítve, hogy a sallang nélkül is merevek legyenek. nyilván nincsenek felkészítve komolyabb vízhűtés fogadására, de szerintem a célcsoportnak ez nem is igénye.

    a budget kategóriában OK, hogy kell a strukturális merevség miatt, de több 30K+-os házat láttam, mikor nézegettem, amiből nem lehet kiszedni a keretet, ott már nem tudom elfogadni. az opció legyen meg, mert ahogy írtad is, van felhasználási terület, de akinek nem kell, az tudja kivenni.

    illetve az is egy nagy kérdés, hogy vajon annyival nehezebb lenne a meghajtó keretek nélkül stabilra megcsinálni a vázat, hogy 15-20K között már nem fér bele? tudom, hogy tömeggyártásnál minden 100Ft extra sokra jön ki a végén, de akkor is.

    kicsit más jellegű, de ott a mai téma, a Z9 Neo, annak az árába valahogy belepaszíroztak egy csomó ventit, gumis kábelvezető nyílásokat és még pár hasznos apróságot, aminek szintén költsége van. vagy ez csak differenciálás?

    (#59864) xPraetoriaNx: én szerencsére pont akkor találtam rá, mikor megjelent a kínálatban, két héttel később már nincs is belőle :Y lehet ezek is valamelyik Hanjin hajó gyomrában várják, hogy hátha egyszer kirakják a konténert, amiben utaznak :(

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák