Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    Halihó!

    Egy jó öreg NZXT H440 házat cserélnék valami frissebbre.

    Megmondom őszintén, hogy próbálnék már kicsit az esztétikumra is adni. Az utóbbi időben megtetszettek ezek a kétkamrás kialakítású házak, gondolok itt pl. az Asus Tuf gaming gt502. Szép dolgokat lehet vele csinálni, bár az oldalt elhelyezkedő ventik miatt valószínű, hogy a szellőzése nem lesz a világ leghatékonyabbja, de talán nagyobb teljesítményű ventikkel ezt még lehetne kompenzálni valamilyen formában.

    Amik ezenkívül még felmerültek:
    Asus tuf gaming gt501
    Phanteks Eclipse P600S
    Be quiet Silent Base 802
    Lian Li Lancool 216

    Persze, a CM házak is szembe jöttek. A felsoroltak közül nagyjából látható a rászánt összeg is, de leírom: 40-70k környékén gondolkodom, de legszívesebben valahol középtájt maradnék, 50-60 környékén, ha lehetséges.
    Egy 7700x-em van és egy 1080ti-vel (jelenleg) rendelkezem (egy ASRock B650 Pro RS társaságában - ebből adódóan ATX-s ház kell), tehát valamilyen szinten zajlik a hőtermelés játékok alatt. Kizárólag léghűtéses megoldás érdekel, nem vagyok a víz híve. Jelenleg egy kisebb hűtőm van csak, de tervezem egy nagyobbra cserélni (max 170 mm-es hűtő lenne beszerelve). 2 HDD-t képes legyen befogadni. A vertikális gpu nem feltétel (tudom, hogy nagy általánosságban hőmérséklet emelkedéssel jár), de nem bánom, ha van. Az RGB nem szükséges számomra, de nem vagyok különösebben ellene, főként, ha ki is lehet kapcsolni vagy legalább állítgatni a színét. Örülnék, ha a táp rejtve maradna, szeretem a letisztultságot. Ha lehetséges üveglapja legyen (legalább) oldalt. Színbe feketébe vagy fehérbe gondolkodtam (bármelyik jó, de ha ezen kívül esik, akkor a piros).
    Ami a csatlakozókat érinti, azok legyenek korszerűek. Természetesen ezenfelül minden, ami a mai gépházakkal jár: alsó tápos, porszűrök, kábelmenedzsment stb).

    Mindenképp minőségibb gépházat szeretnék, hosszabb távra. A felsoroltakban hajlandó vagyok kompromisszumot kötni. Nyugodtan lehet mást is ajánlani a fentebb említetteken kívül. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

    Nekem az Asusok külsőleg bejöttek.

    Köszönöm a válasz(oka)t, már ha bármit is kapok. :K :R

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák