Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Hannuska88 #38241 üzenetére

    A válasz tökéletes volt, kb. ezekre volt szükség :)

    Első körben egyetértek punky10 kollégával, egyetlen megkötéssel:
    A symbian nehezebben megszokható, kevésbé látványos, mint a droid egy jó launcherrel/gyári felülettel, illetve a szoftverek beszerzése is neccesebb rá ha jól tévedek.

    Szóval, ha tényleg csak ez a két szempont számít, fontolóra lehet venni azt a készüléket is, mégsem ajánlanám.

    Amit ezek alapján ajánlok:
    SE arc s -> gyönyörű, jófajta készülék, pont ebben az ársávban, frissítések tuti, hogy jönnek rá, SE terméktámogatása mostanában dícséretes, kijelzője se rossz, amennyire tudom a kamerája is elfogadható úgy-ahogy, és az akkuidő se vészes.

    SE xperia pro: Neki a kamerája ugyan gyenge, illetve egyéb paraméterekben is az előző telefon alatt van, cserébe van neki qwerty billentyűzete, ami a szótárnál nagyon jól jöhet, gyorsabb vele a szövegbevitel, lehet, hogy neked ez többet jelentene, mint egy erősebb hardware.

    HTC-t nem ajánlok, általában a kamerájuk illetve az akksijuk nagyon gyenge.
    Samsungból talán a galaxy s2, de neki is borzasztóan fos az akkuja, még a htc-knál is gyengébben szerepel ezen a téren (összehasonlítottuk), cserébe a kamerája talán ennek a legjobb.

    A többi gyártót nem annyira érdemes figyelembe venni, Moto-nak fos az EU supportja, LG-nek a supportja úgy egyáltalán, és ezzel ki is merültek a jobb gyártók :)

    Szóval, röviden, tömören az én ajánlatom:
    Valamelyik SE, attól függően, hogy a qwery bill. a fontosabb, vagy minden más.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák