Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz csibe1 #112470 üzenetére

    Ez nem G sync hanem csak G sync kompatibilis. Elméletileg szinte minden Freesynces monitor G sync kompatibilis, gyakorlatban is elég sok, hitelesítve csak azok vannka amik az Nvidia honlapján fent vannak. De ez nem a natív, külön hardweres G sync, ezt észben kell tartani.

    Ha feljebb olvasol pont ugyanerről a monitorról (XB253QGP) kérdeztek egyébként...

    Gondolom ha kérek kalibrálást akkor csak nem küldenek pixelhibás monitort ha kiszúrják kalibrálás közben.

    Ez egy jó kérdés, de én nem alapoznék erre. Mivel nem fizettél a szolgáltatásért (mármint a pixelhiba mentességért), ha már felbontotta, kalibrálta, és nincs rajta ordító pixelhiba, szerintem simán kiküldi. Másrészt kalibárlásnál nem fogja fekete meg homogén alapszínű képernyők előtt alaposan végigpásztázni szabad szemmel a képernyőt, hogy van-e pixelhiba. Nekem is szubpixelhibás monitorom van például, fura módon egyik homogén alapszínnél sem tűnik fel (talán a kéknél, ha nagyon nagyon koncentrálok), leginkább csak full fekete képnél látható egyáltalán, és akkor is nagyon kell figyelni mert olyan picike 1440p mellett egy szubpixel. Napi használatban fel sem tűnik, el is felejtettem hogy ott van, csak most ez a hozzászólás juttatta eszembe.

    Szóval ezt csak azért írom, hogy nem feltétlenül hanyagság az a részükről, hogy kalibrálás során nem szúrnak ki egy pixelhibát, még akkor is ha FullHD-n 24"-on nagyobbak a pixelek. Ha biztosra akarsz menni, pixelgarival kell rendelni.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák