Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesporigo

    aktív tag

    Sziasztok,

    Haldoklik a Dell P2717H monitorom, sajnos garancia lejárt, így mindenhonnan elhajtottak azzal a szöveggel, hogy Dell monitorokat nem javítanak, csak cserélnek garanciában, azon túl viszont így jártál. Sajnálom, mert még csak 3,5 éves, és eléggé megszerettem. (Használok még egy Samsung SyncMaster 943NW monitort is, az már 10 éve bírja.)
    Ezért keresek most egy másik monitort. Anno ezt a Dellt is itt ajánlották, és nagyon is bevált a képe, ezért érdeklődöm itt. Pár dolog, ami fontos lenne az új monitor esetében:
    - matt kijelző
    - min. 27"
    - garancia lehetőleg legyen több, mint 3 év
    - a Dell P2717H képe fullHD-n is baromi szép volt 27"-on, jó lenne valami hasonló képminőség, bár nem tudom, más gyártóknál mennyire jó a kép 27"-on fullHD-ban
    - 16:9
    - ne legyen hajlított
    - főleg böngészésre és munkára (kb 60-70 cm-ről) és filmnézésre (kb 3 méterről) használnám, játék nagyon ritkán
    - jelenleg egy GTX 960 2GB videokarim van, amit majd valamikor a jövőben (pár év múlva) tervezek cserélni, így a későbbiekben max QHD-ig tervezek, szóval nem árt ha már tudja a monitor, csak bírja a mostani kártya is :)
    - állítható magasság előny, de nem feltétel
    - keret 100ezer Ft

    Persze, elgondolkodtam egy újabb Dell-en, de ott motoszkál a fejemben, hogy mi van, ha az is gari után fél évvel adja meg magát, és akkor már úgysem lehet javítani. Nem tudom, más monitoroknál is így van-e. Meg ahogy látom, van olyan, aminél 5 év garanciát adnak.

    Előre is köszönöm, ha tudtok ajánlani monitorokat ezekkel a feltételekkel. :R

Új hozzászólás Aktív témák