Új hozzászólás Aktív témák

  • laci06

    senior tag

    Sziasztok!

    Sokadik dilemmám, hogy váltsak-e monitort. A monitort csak munkára használom, és jelenleg egy 6 éves Dell U3415W-t nyúzok. Nem kép/videóvágásra kell, programozok alapvetően és multitasking miatt vettem jó régen már meg ezt a széles, kicsit hajlított monitort (meg sikerült elcsípni 200k körül akkor).

    Amit szeretnék:
    - legyen nagyobb
    - szerintem ilyen szélességnél egy kis hajlítás nem árt, de ne legyen nagyon agresszív. A Dellnek 3800R (nem tudom hogyan kéne szépen fordítani), és volt egy hasonló méretű Samsungom (CF791), ami 1500R, a különbség elég durva volt. A Samsungot is szerettem, de szerintem nekem az ideális az valahol a kettő között, habár lehet, hogy a Samsunghoz közelebb, mert a Dell tényleg alig hajlik.
    - nem vagyok benne biztos, hogy sokkal magasabb monitor kéne nekem, vagyis elkezdtem gondolkodni a 49"-os szuperszéles monitorokban is, de azoktól a brutális szélesség miatt tartok
    - input lag stb nem igazán számít
    - ne legyen PWM
    - árban rugalmas vagyok, ha kell hajlandó vagyok megfizetni bármit, ha van értelme

    Amiket néztem eddig:
    - Dell U3821DW
    - Dell U4021QW
    - Dell U4919DW

    Márkához abszolút nem ragaszkodom, de ezeknek a talpai nagyon jól illeszkednek az asztalomra, és tetszik, hogy nem egy ágasbogas valamik.

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák