Új hozzászólás Aktív témák

  • herrkoser

    tag

    válasz Luck Dragon #131244 üzenetére

    Szia,

    Nem tudom igazán, meggyőzhető vagyok bármiről :)

    Onnan indulunk, hogy jelenleg az asztalon figyel 2db 1080p 144hz-es gamer monitor, amiknek a tudását már nem használom ki olyan értelemben, hogy alig van időm játszani, cserébe viszont nem nagyon adnak hasznos irodai funkciókat, amik előtérbe kerültek nálam az elmúlt években.

    Nagyon bírom a multitask lehetőséget amit két önálló készülék megad, de kész vagyok a kábel rengetegtől, főleg ha bejön a laptop is a képbe, amikor itthonról dolgozok. Próbálok racionalizálni, letisztultabb konfigot összerakni és többek között átállni wireless perifériákra, a 2 monitor helyett pedig inkább egy nagyobb felbontású ultrawide screen irányába menni. Valójában úgyis inkább egy képernyőre figyelek, a másikon főleg háttérzaj megy és viszonylag ritka, amikor ténylegesen KELL a két külön fizikai monitor. A nagy, széles munkafelületre azért gondoltam, hogy jó lenne, mert egyrészt jól néz ki az asztalon :DD... de valójában több tízezer soros és mocskos sok oszlopos sheet-eken dolgozok, egyszerre többön is párhuzamosan, sokszor 6-8 ablakba. Persze lehet erre létezik ideálisabb választás.

    Játék már nagyon kevés van, ami elő szokott fordulni az támogatja a 21:9 formátumot, illvetve főleg streaming szolgáltatók tartalmait nézem ha épp van időm.

Új hozzászólás Aktív témák