Új hozzászólás Aktív témák

  • bb0t

    senior tag

    Sziasztok!
    Nekem egy LG IPS231p monitorom van, pont tavaly karácsonykor vettem, akkor még a számomra megfizethető kategóriában csak a dell meg az lg kínált megfelelő ajánlatot. Akkor azért választottam az LG-t mert bár a Dell játékra jobban ki van hegyezve az LG jobb árban volt és a TIPA díjat nyert fotómegjelenítés kategóriában nekem pedig játék mellett egy kicsit fontosabb szempont volt ez.
    Akkor könnyebb volt a választás most viszont az egyik ismerősöm is be akar ruházni egy IPS monitorra. Nagyon fontos neki a színhűség mert hobby fotósként azt szeretné, hogy a számítógépen szerkesztett fotóinak a színe megegyezzen a fényképező által megjelenített színekkel és a nyomtatás színei sem legyenek másmilyenek. A mostani TN paneles monitorával nagyon szenved míg amikor a mi monitorunkkal összevetette a kinyomtatott képeit nagy volt a színhűség.
    A kérdésem tehát az, ti mit javasolnátok 50 körüli árkategóriában maradjon az 231p-nél vagy van esetleg valami újabb modell amit ajánlhatnék neki.
    Mindenképpen bele fogom vetni magam jobban a témába, majd ha lesz időm olvasgatok tftcentralt de azért kíváncsi lennék mit mondotok, előre is köszi!

    Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.

Új hozzászólás Aktív témák