Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Hosszas gondolkozás után végül tegnap elhoztam egy Dell U2414H-t az Oázis computertől (itt is köszönöm a 2 kollégának, hogy még zárás előtt nem sokkal megcsinálták a kalibrálást, és még aznap el is tudtam hozni :R ).
    Amiért sokat gondolkoztam, az az, hogy munkára és netezésre jobb lenne egy nagyobb képátlóval és felbontással rendelkező monitor, viszont mivel néha konzolt is kötnék rá (és nagy részük csak 1920*1080-at tud), így a 2 HDMI port, illetve a Full HD felbontás errefelé billentette a mérleg nyelvét.

    Felül van egy minimális bevilágítása, de ha nem sötétben nézek fekete képet, akkor egyáltalán nem zavaró, az eddigi használat során nem tűnt fel (igaz, ha nem ilyen vékony kávája lenne, akkor kb. nem is látszana, viszont ezekkel a paraméterekkel rendelkező monitort nem találtam nem vékony kávával).

    Jelenleg még az elődjével (Dell U2311H) együtt használom, és érdekes módon, annak sárgásabb képe van - ez a különbség vajon miből adódhat (eltérő panel, eltérő háttérvilágítás, öregedő fénycsövek, kalibrálatlanság?). Mindenesetre a megjelenített kép nagyon tetszik, eddig elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák