Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Brekk #92944 üzenetére

    Én soha nem tartoztam azok közé, és eddig 2 alkalommel éltem ezzel a lehetőséggel (nem ok nélkül, és nem adócsalás érdekében). Alapvetően azért, mert...
    - megfontoltan szoktam választani többek között azért, hogyezt elkerüljem
    - saját költségre, nem minden kockázat nélkül kell visszaküldeni és min. 2 hetet várnom kell a vételárra
    - ha bárki csak érdeklődés/próképpen rendel és közel 2 hetes használat után visszaküldi, az szerintem is gusztustalan és az olyat elítélem (én ismerek ilyen embert, aki tőletek is rendelr így meg még sok más helyről - sajnos a jogszabály e tekintetben nem korlátoz senkit)

    Viszont sok termék jellemzői (de még a képe is) becsapós lehet, valamint jogszabály adta lehetőség szóval ha szükséges miért ne élne vele bárni? Az általad jónak ítélt,TN paneles Acer monitor rendelésén gondolkoztam, mert említetted a BF akciót ahol talán már számomra is elfogadható ára lenne. De mégazzal együtt is elvetettem, mert a Dell és ASUS IPS monitorok után majdnem biztos, hogy nem leszek elégedett és a fentiekben leírt, részemről sz@rakadosnak ítélt "mókát" mindenképpen szeretném kihagyni. Sajnos ~250km-ről meg elautózni nyilván (nem kis) ráfizetés lenne, míg a k9rnyéken megnézni sehol sem lehet. De szerintem sokan nem így gondolkodnak (a ti legnagyobb bánatotokra amit én meg is értek, hozzátéve: több helyen eladják újra, teljes áron és teljesen inkorrekt módon).
    Úgy gondolom, hogy aki ilyen hozzáállás mellett kell, hogy visszaküldjön bármit bárhova, az nem érdemel kritikát. Talán az, aki ezt kitalálta így ahogy van.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák