Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    Ismerős keres laptopot, cirka egy hónapon belül venné meg. Cirka 200-220E-t szán a gépre.
    Jellemzően internet (facse és egyéb netes tevékenység), filmlejátszás lenne a fő profil, esetlegesen szakmából adódóan, amit nem annyira űz már, némi autódiagnosztika - esetleges jelleggel. 14-16" közti gépet keres, FullHD kijelzővel, i5-i7cpuval. Kéne rá HDMI és VGA, vagy valami, amivel ezt is-azt is lehet... Optikai drive nem fontos, ez ma már nem létkérdés. Fémház, vagy valami izmosabb burkolat előny, meg a sok csatlakozási lehetőség, ami itt elsősorban USB 3 csatit jelent. C nem feltétel. 500GB+ tárhely, de inkább 1 TB körüli háttértár. drótos ethernet ha van, az jó, de wifi kéne. Ami kéne még bele, az a webkamera, de szerintem ma már feláras, hogy ne legye ez a gépben.
    Hordozva lesz, de nagyjából fix helyek közt. Lakás idehaza, lakás külföld, néha melóhely. Utazás közben vezet, szóval nem lesz használva.
    Oprendszer valami windows, majd eldönti mit használna.
    Új gépről lenne szó, de ha van 2-3 év garral használt, az is jöhet. Nincs márkafüggés, eddig egy Acer / e-Machines E525 volt, ez kopott szét, ment gallyra. E helyett keresünk neki másikat, ami megy megint 4-5 évet gond nélkül, 6ot mondjuk kis ráfordítással.

    Ha van ilyen / ehhez hasonló gépről infód, akkor írd meg PM ben.

    Köszi előre is.

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák