Új hozzászólás Aktív témák

  • RoSSo3

    senior tag

    Semmiképp nem szidnálak Titeket, szerintem aki így tesz, az nem helyes. Ez egy forum, sok ember sok féle véleményével. Mindenkinek más a tapasztalata - mint pl nekem a Lenovo szimpatikus, itt többnyire senki nem ajánlja. Van ilyen. Ki milyen példányokba fut bele, ki mit tapasztalt, hogy és mire használja stb.

    Sajnos kénytelen vagyok képekről és videókról ítélkezni, mert nem élek a fővárosban, és nincs igazán nagy kínálat, ahol szemre lehetne vételezni a gépeket. Egyébként marketinggel (is) foglalkozom, így nagyon jól tudom, milyenek ezek a képek. De ha rá vagy szorulva, akkor csak a képeket és az adatokat veszed alapul. (Mi mást is vennél figyelembe? Az eladókban még inkább nem bízom, elvégre el akarják adni azt, ami van. A tesztek szubjektívak - netán fizetetten irányítottak - tehát zsákutca, gyakorlatilag csak a megérzésekre lehet hallgatni. Na most ez egy laikusnál...)

    Feleljen meg a célnak, én nem dobálgatom, nem tesztelgetem, nem tuningolom, szerintem bármelyik gép lesz is a befutó, örömmel fogom használatba venni, és majd remélhetőleg 3-4-5 év múlva elég lesz egy újban gondolkodni.

    Nincs teljesen kizárva a 15-ös képernyő, de jobban preferáltam (volna) a 17-est. Ha azt mondom, legyen 15, de akkor mindenképp IPS, tudnátok legalább 2-3 gépet megemlíteni, ami közül választhatnék? Akkor legalább látnám a választékot, hogy megérné-e váltani a 17-ről.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák