Új hozzászólás Aktív témák

  • RoSSo3

    senior tag

    Sziasztok!
    Megérkezett a Fuji A555G, SSD-vel bővítve. Röviden leírom az első benyomást, mert látom, sokaknál játszik még a gép.

    Anyaghasználat: rögtön az jutott eszembe, hogy nem közelíti meg a Lenovomat (ami ugye 5 éves, és még volt benne "anyag"), továbbá az is megfordult a fejemben, hogy ha ez az ajánlott kategória anyaghasználatban, akkor milyen lehet a többi (általam is korábban nézegetett) max 250ezeres gép minősége? inkább bele sem merek gondolni! :D

    Alapjában véve nem rossz, még 1 napja sincs nálam, tehát nagyon sok felhasználási tapasztalatot nem tudok róla mondani - a billentyűzetnek lehetne kicsit hosszabb útja, a képernyő nagyon szép - legyen ez IPS vagy akármi, tényleg szép képet ad, biztosan nem TN paneles.

    SSD-vel bővítve a gyorsaság nagyon tuti - arra kell figyelni, ha ez másnál is előjönne, hogy win telepítés előtt a BIOS-ban nekem le kellett tiltani az USB3-at (vagyis 2-essé fokozni), mert különben reklamált valami meghajtó drivert, és nem akart települni a windows se DVD-ről, se USB-ről. de ezt csak zárójelben, nekem újdonság volt.

    majd írok később, most első körben csak a külsőről jöttem nyilatkozni - tényleg bele sem gondolok, hogy milyen lehet a korábban kinézett 17-es Asus vagy az 560-as Lenovo, ha erre is azt mondom (e125-höz viszonyítva), hogy határeset! de a határon innen van, eddig meg vagyok vele elégedve, remélem, ez a következő napokban is így lesz!

    köszönet a tanácsaitokért! :)

Új hozzászólás Aktív témák