Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Markizmark #133964 üzenetére

    Hogy ki mit szeret nem tudom, sokat tologatni nem túl kedves az a gombsor.

    Most mondok egy példát milyen apró dolgok jönnek fel, ha mondjuk valóban nálad van egy gép sok ideig és nem csak palfon 1 hétre vagy boltban 20 percre: a 840-en kretén helyen van az SD olvasó. Annyira, hogy mindig gépet kell emelni és kihúzni a kártyákat. Relatíve sokat használom, elején nem érdekelt, nyáron sokat voltam vidéken és brutális szívás.
    Másik a mikrofon tiltás ledje ami alá belátsz és szúrja a szemed. Nagyon. Ha meg nincs tiltva, nem tudod melyik a fényerő és hangerő FN gomb, mert ugye hardveresen csak tiltás van hangra is, mert hát miért is lenne még 2 gomb. Igaz, erre készültem, mert Dellből volt úgy gépem amin még volt aztán már nem, az is mocskosul feltüzelt. Csak ugye most kiesett a Dell-TP vonal szemétdomb jelleg miatt és maradt ez.

    Csak 2 pici példa volt milyen apróságok tudnak egy gépet elkottázni. Ventivezérlésről meg oldalakat tudnék írni. Ami 25 fokban okés, 33 fokban már pont kiesik 1 fokozattal. És fel-le, fel-le. Folyamatosan. Marha idegesítő.

    Ezeket mocsok nehéz kiszűrni, tesztben is. A klasszikus boltba bemegyek és megnézem szinten esélytelen. Teljesen felesleges is, mert ez mind-mind hónapok után kezdenek kijönni.

    És ezek nem megoldhatóak vagy nehezen. Begarizom a lapot én is biost fogok írni ha lesz időm. De ez meg bőven nem power-user szint.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák