Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz KAMELOT #134537 üzenetére

    Anyagminőség nem fontos.

    Nyilván nem fontos. Anyáméknál is ez volt a mantra. Mikor hív anyád telefonon, hogy na az van, hogy a kijelző nem hajlik le, mit csináljunk, te pedig csak érzékien bemondod, hogy vágjátok hozzá ahhoz, aki megvetette, hiába mondtam, hogy ne, no akkor kell okosnak lenni. Mert itt nem a tank gépet ajánlottuk be, hanem azt, ami nem pusztul el álló helyben.

    Most is az öcsém 5 éves notija van itt amiben AMD valami totál alap proci van. Szépen megy ezen is minden.

    Szokásos és nyilván irritáló válaszom ezekre: anyámnak meg 10 éves gépe van és minden megy rajta. Megvették az új Acereket odabentre és hallgatom a sírást, mert nem mennek a dolgok.

    Úgy néz i mintha új lenne pedig iskolába is hordja.

    Nincs azzal gond. Ha a menetek is megmaradnak a műanyagban akkor legalább bontásnál ér valamit a kasztni.

    Nekem is egy LENOVO IDEAPAD 15.6" N3450, 500gb hdd és 4GB ram van. 270 euro volt plusz vettem belé 4GB ramot így összessen 8GB van. Szépen fut rajta minden sőt még játszanni is szoktam rajta. Menjen rajta a film, office és néhány game. Laptopnál csak az alap igények fontosak.

    Akkor nem kell kérdezni. Ha fasza az is, ez is az lesz, hát mert miért ne lenne jó. Az alap igények fontosak. Valóban. Ha nincs kollegina, aki esetleg bemutatja az internet varázslatát és rákap a muter akkor nincs gond. Nyilván 50k-s gépen futtat mindenki Krízis 5-öt, ezt már ismerjük.

    HP-t azért nem választottam, mert egyikben csak 2 magos proci volt, a másikban meg igaz AMD 4 magos, de csak 1.8 Ghz és turbo boost nem volt.

    Mag vs modul. Alap vs turbo órajelek, Intel vs AMD. Nem írok kisregényt, mert ugye ezt a hajót már elsüllyesztettük, de ha ennyire ezy lenne, hogy 2 sort összehasonlítunk, nekem a fél életem felszabadulna :B

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák