Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Tikakukac #166043 üzenetére

    A NBC tesztjei alapján úgy látom, hogy a 13"-es HP-k, amiket teszteltek, a 400 nitből 350~360-at tudnak, ~90% sRGB, ~60% A-RGB - ez nekem már jó, ezért is néztem csak ezeket az újabbakat, nem a pár generációval régebbieket, mert azokban még gyengébb panel volt.

    SD hiánya már rég terjed, egyre kevesebb a noti, amiben van - de mivel a fő gép úgyis XQD/CFe kártyát használ, ez most kevésbé szempont.

    Ami leginkább érdekel, hogy mit hallottatok róluk, mennyire hajlamosak meghibásodni, mennyi garanciális gond van velük, az x360-asoknál (435) mennyire bírja a zsanér a hajtogatást, egyáltalán a 435 szintje ajánlott-e rendszeres hordozáshoz, az összeszerelési és anyagminőség nem megy-e a hurcolhatóság, strapabíróság, megbízhatóság kárára?

    @Timer: a külső kijelző repülővel egy kicsit nehezebb :) Néha hónapokig vagyok úton, távol az asztali géptől. Az Envy x360 nem tudom, hogy elég strapabíró lenne-e - ezért nézem inkább a 435 x360-ast, ha már forgatható (a toll input jó lenne szerkesztéshez); viszont az 1.46 kg-jával szemben a 635 Aero 1 kg-ja elég csábító... Főleg, ha pl. egy repülőn csak 7 kg a carry-on limit, és ebbe még fotós cuccoknak is bele kell férniük, pl. egy 1.5 kg-os 70-200 f2.8...

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák