Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz hallador #166373 üzenetére

    Nekem pont azért van ilyen véleményem, mert benne vagyok a piacban régóta, és nagyon sok konzumer illetve üzleti gép fordult meg a kezeim között. A konzumer lehet Pavilion dv6-os, lehet a mostani belépőszint 15s (amiről folyamatosan nyomom itt a véleményem, hogy nagyon gyenge konstrukció), de lehet envy és spectre is. Azért egy üzleti probook minősége meg sem közelíti a konzumer spectre-ét, aki látott már ilyen gépeket, annak nem kell magyaráznom, miért. Full fémház, erős zsanérok, minőségi kijelzők, stb. Annyiba is kerül, mint egy elitebook, sőt. A probookra a világon szinten mindenhol 1 év garancia van (itthon is, csak a HP tesz hozzá carepack-et), a spectre-re 2 év. Ez is jelent valamit.

    Említetted a fényes kijelzőt. Sok ügyfél kérdezi tőlem is, hogy matt vagy fényes a kijelzője a gépnek. Ha érintőset akar, akkor az mindenképpen fényes lesz, legyen az Thinkpad, Elitebook, Zbook, akármi. Ezek az x360-as üzleti gépek gyárilag le vannak fedve egy félmatt fóliával, ami - hát - hagy némi kívánnivalót maga után. Magyarul rosszabb a képminőség, mint a fólia nélkül. Igaz hogy nem teljesen fényes, csak kb. félig, de kültéren sztem ezzel a megoldással is használhatatlan, mert látod benne a környezetet, csak nem élesen, hanem homályosan.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák