Új hozzászólás Aktív témák

  • btudos

    veterán

    válasz privacy99 #29376 üzenetére

    Én pl. ha időm engedi és épp arra járok, benézek a nagyobb notebook üzletekbe, és megtapogatom, megnyomogatom a gépeket, megnézem a zsanérokat, billentyűzetet, kijelzőt ha tudom, bár az kb. mindegyiknél vacak. Ha nem is 2-3 napot, de jópár percet eljátszok 1-1 géppel, így az anyagmennyiség-, anyagminőség- és összeszerelésbeli gyengéi biztosan kiderülnek. Ezek mellett a hardvert és a hűtést kell megnézni. A hardver és a hűtés a kérdéses, amiknek NBC-n többnyire utána tudunk nézni. Plusz felhasználói visszajelzésekből építkezünk, így a hasraütésszerű ajánlást szinte teljes mértékben elkerüljük.

    A Te gépedben szinte biztos hogy az alaplapra van forrasztva a GPU, de már csak azért se lenne értelme nagyobbra cserélni ha lehetne, mert valószínűleg nem bírná a hűtés, ha számottevően erősebb grafikus meghajtót raknál bele.

    SSD egyébként a betöltéseknél igenis sokat dob, messze nem kell annyit várni mint egy HDD-nél. Ez igaz akármilyen programra, és persze főleg az operációs rendszerre, nem csak játékoknál segít.

    [ Szerkesztve ]

    Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.

Új hozzászólás Aktív témák