Új hozzászólás Aktív témák

  • egykori

    őstag

    Sziasztok!

    Ma olvastam itt a topikban, hogy ketten is az Asus szervízelését erőteljesen lehúzták. Ezen azért akadt meg a szemem, mert az utóbbi napokban négy kiszemelt gépből a legjobban egy Asushoz kezdtem húzni. Viszont a szervíz kérdése adott esetben fontos lehet. Kérlek, világosítsatok fel, hogy a gyenge szervízellátás miben tapasztalható?

    Még nem akartam nagyon előhozakodni a négy jelölttel, csak keresgetek, olvasgatok, kutatgatok, de ha már megemlítettem, akkor konkretizálom.

    Négy 17,3"-os gépről van szó, melyből kettő 1600x900-as (HP, Toshiba) és kettő 1920x1080-as (Asus, Dell). A másik kérdésem a felbontáshoz kötődik: tervezői melóhoz, ahol a vékony vonalak, pontok stb. láthatósága fontos, számít, hogy melyik felbontású kijelzőt nézem?

    Amúgy nekem is hasonló az esetem, amit nem rég írt valaki, hogy egy asztali gép kiváltására lesz, többnyire egy helyen, de amikor vinnem kell, akkor leginkább autóval, úgyhogy a 3-4 kg nem számít, annál inkább a nagy kijelző. 300 ezernél nem tudok erre többet szánni.

    Játék nem lesz, néha filmnézés, digitalizálás, de főleg munka, irodai jellegű is és internet. A laptopot több évre gondoltam, remélem, a napi 10-12 óra üzemidő miatt ez nem hiú ábránd.

    Köszi előre is, ha tudtok segíteni a döntés meghozatalában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák