Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergosz2

    veterán

    válasz balazs1022 #88146 üzenetére

    Ez van, ez elenne semmit sem tudunk tenni.

    Hogy miért üzletit ajánlunkebben a kategóriában? Mert olyan a minősége, és még évekig gép marad.Annak idején rendesen összerakták őket, strapa darabok, nem hiába lehet kiterjesztéssel 5-6 év garit elérni rájuk.

    Meg nagyon látszik rajtad, hogy asztali konfigot veszel referenciának. Ne, felejtsd el. Egy notebooknál rosszabb ár/ érték arányú számtech cuccot nehezebb találni (jó az ilyen Vertu telefonokat most hanyagoljuk ezen téren :D). Gondolj bele, hogy egy ilyen kis méretbe bele kell sűríteni olyan teljesítményt hogy azon értelmesen munkát lehessen végezni.

    Most vegyél egy gamer gépet, ahol ennek a teljesítménynek a többszöröse kell, és ezt kéne belezsúfolni valamibe. És még nem is beszéltünk az anyaghasználatról, hűtésről supportról stb. Sajnos itt nem úgy van mint asztalinál, hogy például veszel egy új VGA-t a gépbe és még az 2-3 évig karaj lesz. No-no-no :N

    A másik, meg az , hogy nem értem miért pont a játékipar elmúlt éveinek egyik legrosszabbul optimalizált játékával akarsz játszani laptopon.

    Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

Új hozzászólás Aktív témák