Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    Sziasztok!

    Ar/ertek (teljesitmeny) aranyat tekintve, inkabb egy hasznalt (horpadt, karcos) HP EliteBook 8440p innen a forumrol 80000 Ft-ert vagy 3 ev garival a Toshiba Satellite CL10-B-100 75000 Ft-ert, ujonnan? Tudom, nem teljesen ugyanaz a kateogira (sot), de nehez megtalalni az arany kozeputat es donteni, ezert lennek kivancsi a velemenyetekre.

    Innen (ilyen indittatasbol) indult a vasarlas, kerdes.

    Az egyetemista lanyomnak nezek alternativakat; netbook-on illetve Chromebook-on gondolkodom (de ez utobbinak meg rendes topikja sincs a ph!-n (vagy csak en nem talalom(?))).
    Tudom, ez igy meg edeskeves, de egyelore boven megteszi, ha lenne szives valaki, aki hasonloan, egyetemistakent, hasznal ilyen eszkozoket es javasolna 1-2 modellt.

    De a NETbookon tul, elmehetunk akar 14.1"-ig is csak egy meretes noi taskaba beleferjen es azert ne nagyon legyen tobb mint 2kg a sulya.

    Ajanlottak meg a HP 2560P subnotebookokat is, de ebbol csak egyet talaltam most itt, 85000 Ft es megmondom oszinten, latatlanba nem szivesen vennek ilyet (hasznaltat) postai csomagkuldessel.

    Mi a velemenyetek?
    Koszonom!

    UI.: esetleg egy ilyen HP EliteBook 8440p van 80000 Ft-ert

    Legszivesebben talan erre csaptam volna le tavaly novemberben: (vadi uj)Acer Chromebook C720P Érintőkijelző 4GB RAM 56000 Ft-ert, de sajnos lekestem rola (azota csakk 90-100e Ft kozott latni ilyeneket...).

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák