Új hozzászólás Aktív témák

  • Fekete83

    csendes tag

    Sziasztok!

    Jelenleg egy Epson R360 nyomtatóm van ehhez én tudtam megfelelő utángyártott tintát venni (T0801-T0806) kb 260FT/ patron áron. Ezzel kb 40 A4 oldalt(fotó jellegőt) kinyomtam színesben. Viszont a bevált patronomból nem nagyon lesz a bolt szerint, eddig 1 másikat próbáltam de nem működött.

    Tudtok olyan nyomtatót ami relatív új, tehát kapok hozzá 5-10 év múlva is tintát, hozza az R360 minőségét, tehát 6 színnel dolgozik, pigmentes (víz, UV álló) és hasonló költséggel fogok tudni nyomtatni tehát kb 40FT/A4

    Társasjáték kártyát nyomok othon ezPrint fotó papírra ami 120G esetén kb 19FT/lap. Havi max 40-60 oldal de lehet akár fél éves szünet is.

    Ami még fontos lenne, az az, hogy ezek ugye néha beszáradnak. Az R360-on átnyomtam fecskendővel egy kis alkoholt és olyan lett mint új korában. Az újjal is megtudjam ezt csinálni.

    Szóval az A4 fotó nyomat tinta/toner ár legyen kb 40FT

    Esetleg valami olyan lézer amivel ezt a Durván 58-60Ft / árú Fotó minőségű műnyomó papírra nyomott árat tartani tudom, 300g Papírral együtt! Itt nem vagyok tisztában azzal, hogy milyen papír hoz olyan minőséget mint egy nyomda. A tintás fotó volt olyan szint színekben mint a nyomdai kártya.

    Ára nyilván minél olcsóbb, de olyan 120 körül még elgondolkodnék.

    Lefedettségre itt egy minta:
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák