Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Sziasztok,

    a tintasugaras, multifunkciós, csillivilli, Canon MG3600, amire már min. 100eFt-ot elköltöttem patronra, hogy a gyerekek mindenféle színezőt, meg a franc tudja micsodát nyomtassanak, meg néha pár fotó is készüljön fotopapírra, az a minap, mikor egy valóban fontos, hagyatéki végzés jogerőre emeléséről szóló dokumentumát ki akartam nyomtatni (1 oldal), hogy mehessek a bankba, meg a kormányablakba, meg a földhivatalba, közölte, hogy nincs telepítve a nyomtató. Elkezdtem telepíteni gyorsan, mert siettem volna, de mivel a 10. percben még nem végzett, elővettem a másik laptopot, hogy akkor majd arról kinyomtatom, de az meg közölte, hogy a nyomtató használatban van (települ épp). Az ezeket megelőző vérnyomásfokozó folyamatokat most nem írnám le, de a lényeg, hogy mikor végre hajlandó lett volna nyomtatni, akkor közölte, hogy nincs benne tinta, és nem hajlandó nyomtatni. Elvileg volt benne, de egyik gépről sem nyomtatott. No, most már soha többé nem is fog se nyomtatni, se szkennelni, se semmit csinálni, mert egy picit összetört...
    Szóval most keresek új nyomtatót...

    1. Tintás vagy lézer? - nem tudom, szerintem lézeres
    2. Fekete vagy színes? - színes
    3. Mire használnád? - dokumentumok, gyermek-foglalkoztatók, és néha fotók nyomtatása
    4. Mennyit nyomtatsz hetente/havonta? - Változó, a legtöbb nyomtatás a tudtom nélkül történik. Kb. 20-30 oldal, néha sokkal több.
    5. Mennyi a leghosszabb idő, amíg állni fog a nyomtató? - passz, talán 3 hét?
    6. Milyen funkciókat vársz el? - Wifi, telefonról nyomtatás, kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás, fotónyomtatás (fotópapírra). A3 méret nem kell, elég az A4, már azért is, mert jó volna, ha kis helyen elférne!
    7. Mennyi a keret? - amennyit feltétlenül muszáj kiadni rá. Ha van több alternatíva, azt külön megköszönöm!
    8. Árérzékeny vagy? - Nagyon!
    9. Preferálod az utángyártott, vagy épp ellenkezőleg, a gyári kellékanyagokat? Esetleg utántöltögetni szeretnéd? - A könnyen beszerezhető, nem túl drága festékanyagot preferálom, így a ritka modellek rendeléses megoldásait kerülném, és az olyat keresném, ami a legtöbb toneresnél polcon van.
    Minden válasznak, tippnek örülök!

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák