Új hozzászólás Aktív témák

  • beach head

    senior tag

    válasz QwErTy42 #5405 üzenetére

    csak nem mindegy pl melyik enged nyomtatni úgy hogy csak feketéd van és kifogyott a szines.. Az alsóbb árkategórás cannonoknál pl többnél van kétoldalas nyomtatás alapból-bár ez tényleg nem lényeges de hasznos. Végül is az epsonnal se lenne gond ha közölték volna bárhol a leírásban, hogy azért havonta v pár hetente kellene nyomtatni kicsit vele,.hogy ne száradjon be a fej. mert patront már 3-500 ft körül lehet kapni hozzá, ez az egy dolog szól mellette. (bár azt se közölték, hogy nem tudsz színes patronok nélkül feketével nyomtatni).

    én inkább a köztes megoldást keresném ha újat kéne venni, szóval legyen a patronba integrált fej, hogy ne a nyomtatót kelljen eldobni ha beszárad, ennél fogva legyen multifunckiós is -és így még könnyebben lehet kísérletezni a tisztításával is manuálisan, mint kioperálni a fejet pl az epsonból- és az így megmaradt márkák gépei közül a nyerő az amelyikhez olcsón lehet utángyártott patront venni.

    A ciss-es dolognak is utánnanéztem, hát nem túl olcsó dolog beszerezni, és a legtöbb ilyen patrongyáras oldal alapból azt állítja, hogy az utántöltős tinták a legkétségesebb minőségűek, az utángyártott patronoknál is roszabbak. de ezt lehet csak a saját bizniszük védelmében írták.

Új hozzászólás Aktív témák