Új hozzászólás Aktív témák

  • hablagy

    csendes tag

    Sziasztok!

    [P][/P]

    Sajnos tönkrement a régi athlon xp-s lapom és vitte a procit is magával. Arra gondoltam, h nem túl sok pénzért (50-60k) szeretnék egy kicsit fejleszteni, mert azért az athlon xp már kissé kiszogálta idejét.

    Elég sok árlistát megnézegettem és arra jutottam, hogy ennyi pénzért most az lenne a legjobb nekem, ha vennék egy proci + lap + mem + vinyó + táp kombinációt olyan formán, hogy legyen integrált vga vezérlő a lapon. Ezzel meg tudnám spórolni a videokarit, amire majd később, amikor több della lesz visszatérhetek. De azért addig se legyen valami gagyi a cucc, ezért gondoltam AMD 780G-s chipsetre és egy 5600+-os procira, meg 2GB ramra meg vmi tápra meg vinyóra az most nem annyira érdekes. A kérdés, hogy szerintetek ez így mennyire költséghatékony (jól költeném-e el így a pénzem?) valamint, hogy úgy egyáltalán jó ötlet-e. Van-e valakinek más/jobb ötlete?

    Bocsánat, hogy kicsit hosszúra sikerült a kérdésem és esetleg tartalmaz offos részeket, de nekem ez most elég fontos :) Meg azt hiszem a proci kérdés sok mást is eldöntene, szóval várom az okosságot ;)

    köszi

    [P][/P]

    p.s: amire használnám: a netezésen kívül, egy kis játék, video szerkesztgetés néhanapján, kis 3D-s cucc (SolidWorks ha mond vkinek vmit :)

Új hozzászólás Aktív témák