Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz sajtee #9377 üzenetére

    Igen, vehetsz hozzá DDR3-at, sőt, csak az javasolt az olcsósága miatt (a DDR2-höz viszonyítva). Az alaplap egyszerre csak vagy DDR2-t, vagy DDR3-at kezel, ezt azért tartsd szem előtt.

    (#9378) headhunter: Amiket felsoroltál, mind jó minőségű, én nem állítanék sorrendet, mindegyiket másért szeretjük. A GEIL régebbi, már alig kapható szériáival kell csak vigyázni, ott voltak gondok. A RAM Bazárról (rambazar.com) semmit nem tudok, de engem is érdekelne.

    (#9381) jeni: "Geil, G.SKILL, Kingston, Patriot -ők maguk gyártják a memóriákat
    Corsair meg címkéz"
    A Corsair is ugyanúgy csak a chipeket vásárolja meg, mint az általad felsoroltak.

    (#9382) peu407: Itt az aprón keress még garanciális, nagyobb (1,65-1,8V) üzemfeszültségű modulokat. Azok rendszerint régebbi chipeket tartalmaznak, és valószínűleg kompatibilitásban jobbak az X48 MCH-hoz, mint az újabb modulok. No meg mivel keveseknek jók ezek (a modern LGA1366, LGA1156, SNB, SNB-E, IVB procik nem szeretik ezeket, max. 1,65V-os RAM tehető melléjük), így nincs rájuk akkora kereslet, találni jó vételeket. Mindenképp garisat keress. Amúgy a mezei Kingmax RAM szerintem tökéletes.

    (#9383) gurabli: Mehet nyugodtan a Kingmax! Nagyon korrekt RAM-okat ad ki a keze alól az a gyártó.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák