Új hozzászólás Aktív témák

  • spici

    tag

    Üdv!
    Amikor nálunk elérhetővé vált a Docsis 3.0 hálózat akkor kaptunk egy WiFi képes ONT-t és úgy voltam régen vele, hogy felesleges a TP-Link 1043ND 2.1 és eladtam :W :W

    Pár hét után jöttem rá, hogy hosszútávon nem éri meg mert sokszor szidtam a szolgáltatót a net miatt és 1x néztem ping tesztet csak az ONT felé és hát ott is megugrott a pingidő, akkor jöttem rá hogy nagy hibát követtem el az eladással és a WiFi jel is gyengének mondható (Technicolor 7200).
    A TP Link hatótávjával nem voltam megelégedve mivel már a bal alsó nappaliba nem volt teljes a jelerősség, kb félerős amikor a középső szobába jobboldalt volt elhelyezve.

    A ház 1997-es.

    Szóval itt az alaprajz, értelemszerűen tudom, hogy a ház közepére érdemes tenni, de ott van a bárpult meg ilyenek és nem nagyon megoldható az elhelyezése, padra meg nem tenném.

    Mivel az ONT tuti ott marad hová lenne érdemes tenni az új routert?
    Esetleg oldjam azt meg, hogy bridge mód és ugyanaz az SSID?

    A laptopomban most szeretnék kártyát cserélni és olyat szeretnék vásárolni ami 5Ghz-es is, mivel a telefonom (Galaxy S5) is tudja az 5Ghz-et így már érdemes lenne DualBand routert vásárolni.

    Milyen DualBand eszközöket ajánlotok az adott lakásba illetve hogy milyen módon lenne a legésszerűbb, legjobb módon elhelyezni, kivitelezni.
    Maximális ár: 20.000Ft

    Ha már itt tartunk, milyen WiFi kártyát (belső) érdemes vásárolni? (Sony VAIO VPCF24M1E)

    Alaprajz

Új hozzászólás Aktív témák