Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Az Asus RT-N66U is van olyan jó 2GHz-s területlefedésben, mint a sokat dicsért ASUS RT-N18U? Vagy itt sem csak anyagi értelemben van "ára" az 5GHz képességnek?
    Az N66U 5GHz-e vajon erősebb, mint a TP-Link WDR4300-nak, illetve az ASUS-nál is számolni kell azzal, mint a WDR4300-nál, hogy zavarják egymást a rádiók, és külön-külön bekapcsolgatva látványosan jobbak a jelszintek, mint ha egyszerre aktív a két rádió?

    Esetleg alternatív opció lenne, hogy megtartom a 4300-ast 5GHz-n AP-nek (letiltott 2GHz-s rádióval már nem olyan rossz rajta az 5GHz, de van itt olyan kliens, ami egyáltalán nem tud 5GHz-t és olyan is, ami ---legalább is ezzel a router-el--- a távolsága miatt nem tudja érdemben használni).
    De több okból is kényelmesebb lenne rákölteni a WDR4300 használt árát pluszban egy új router-rre, ha az egy dobozból kihozza legalább azt, amit a kettő együtt (már csak esztétikai okból is, mert látható helyen van / lennének).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák