Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Roland-87 #47490 üzenetére

    szia,

    az rt-ac56u azért nem rossz szórású a belső antennái ellenére, sok külsőssel is felveszi a versenyt, bár nem véletlen a 2.4 GHz 3.8 dBi és 5 GHz 5.1 dBi antennák mellett.
    az rt-ac66u gyengébb hardverű, mint az rt-ac56u.
    az rt-ac66u antennái osztottak, mind a két sávon szórnak, azért is nem sokkal jobbak, mint az említett belsős megoldás.
    a tp-link típusok jók egy ideje a wifi tekintetében, egyáltalán nem selejtesek a wifi moduljuk, de helyén kell kezelni, illetve a megfelelő verziós és beállítású firmware verzióval használni.
    a moddolt firmware minden gyártó és chipset esetén lutri a wifi tekintetében is, jobb is lehet agyárinál, de rosszabb is, márpedig akkor nem a routert és annak a gyártóját kell szidni...

    headhunter86; szia, jó a maga módján a c5, de azért nem a kategória legjobbja, hardverben nem kicsivel gyengébb, mint például az rt-ac56u.
    az normális, hogy langyos, vagy akár meleg is kicsit, főként terhelés alatt, ezeknek ilyen adott hűtés mellett az üzemi hőmérséklete.

    Andrej1; szia, érdemes lenne ellenőrizni a meglévő rt-ac56u wifi beállításait - különös tekintettel a professzionális beállításokra -, mondom ezt azért, mert mostanság több helyen is voltam, ahol cserélni akarták, de csak nem volt megfelelően beállítva, annak eszközlése után hozta a várt szintet.
    olyan is volt, ahol lecserélték rt-ac68u-ra, de az elvárásokkal - illetve az ellenoldalakkal és a környezeti tényezőkkel is gond volt -, mert azzal sem lett érezhetően jobb, olyan helyen viszont már csak a plusz eszköz beiktatása segít.
    az rt-n12 d1 esetén is adott az upnp, tűzfal, mac szűrés...stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák