Új hozzászólás Aktív témák

  • tipuka

    addikt

    Srácok!

    Na végül úgy alakult, hogy "csak" most veszek SSD-t. Aktívan igyekeztem itt lenni, az Intel 520-ban gondolkodtam, mint hű társ, ASRock Z77 PRO3 alaplapom van, gondolom nem okoz gondot, van SATA3 port és SATA3 kábelt kaptam is az alaplaphoz, az se kell. 240GB-sre gondoltam rendszernek, programoknak (csak az alap programok visual studioval, de az utóbbi se túl komoly felhasználással) és a Steam/Origin /Uplay játékoknak, amiket nem töltök le sokszor, csak, ha muszáj, azért gondolkoztam 240GB-sben. Általában csak netezek 30-40 ablakkal meg futtatok egy csomó kisebb programot közben. Ennyi. Visszajelzések alapján ennek a típusnak hal be a vezérlője a legkevésbé, ha jól szűrtem le a dolgokat ugye? (legalább is több Samsung EVO és Pro-hoz volt eddig hasonlítva).
    Iponon kívül van még bolt ahol 5 év garival árulják? Mert jó lenne nettó 30k-ba beleférni. :D A 120GB-sből találtam Bruttó 19116 ft-rt helyben, de 3-4 évre venném (ha egyre $z@raßßäkat gyártanak akkor addig, amíg ki nem purcan ez...), azért is gondolkoztam a 240GB-ben.
    Remélem nem nyúlt hosszúra. :D

    (amúgy bevallom nagyon a Samsung felé húzott a szívem, nagyon ráizgultam a 850 PRO-ra pár hétig főleg a 10 év gari miatt, de az 5 év se piskóta)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák