Új hozzászólás Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz Bodor #2823 üzenetére

    Köszi a választ. Amúgy én is afelé hajlottam.
    Igen, amúgy tudom, hogy marketing, és hogy ritkán tud érvényesülni a szekvenciális írási, olvasási sebesség. Ezért nem is érdekel, hogy a Samsungnak névlegesen kisebb a szekvenciális írási sebessége. A tesztben átfutottam az összes grafikont, és tulajdonképpen bármelyik eredményt elfogadnám, de amúgy meg a Samsung a többihez képest egész jól helyt állt (a Vertex 3 is).
    Egy dolog amúgy felmerült bennem: Két esetet el tudok képzelni, amikor a szekvenciális sebességek számíthatnak: hibernáláskor (ki-be), illetve ha esetleg valamire RAMDisk-et használok, olyan módon, hogy kikapcsoláskor menti a tartalmát az SSD-re. Ekkor nagyméretű adatállományt kell írni, ill. olvasni, és kényelmesebb, ha ez gyorsabban történik. Rosszul gondolom? Csak azért kérdezem, mert érdekel a dolgok technikai háttere, de nyilván a vásárlást ez nem befolyásolja.

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Új hozzászólás Aktív témák