Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz Szab02 #12334 üzenetére

    Ja, hogy alig kerül többe, mint amiket mondtam 49-esbe? A méret sokszor fontosabb, ez érthető, de amúgy mindig a magasabb kategória az ajánlott. De hogy neked melyik a megfelelő, azt már neked kell eldönteni. Többen is használják az UH6-os belépő szint körüli UHD-ket, itt utána olvashatsz. Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy minél nagyobb, annál jobb legyen. Esetleg ez például alig több, és van benne Bluetooth, magasabb a képminőségi indexe, és valamivel jobb képe lenne, bár ezt nem tudom, hogy mennyire vennénk észre egymás mellett nézve. Még annyi előnye is van, hogy lehet hozzá venni Magic Remote távirányítót, ha úgy látod, hogy szükséges.

    kakas93 Pár oldalt igazán visszaolvashatnál, hogy többet tudj a tévékről. Akkor jobban képben lehetnél a tévékkel és az árakkal is. Tévés böngészővel nem igazán fog az RTL Most és társai menni, mert flash támogatás nincs, és úgy tudom, hogy lassan megszűnik a flash maga is. A böngészés és a menü a webos3-as uhd-ken sokkal gyorsabb, mint a fhd-ben.
    ZsoRacing Szintén. Te is leírhatnád mi volt előtte, van-e panel, vagy gyártó megkötés, uhd vagy fhd? Az mindenesetre jó pont, hogy HDMI-ről filmezel, az a legegyszerűbb és legjobb megoldás szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák