Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz #94529552 #12493 üzenetére

    "Másik: nem értek egyet, hogy ilyen névtelen saját márkás tévéket vegyen valaki(bocs Piftuka), mert ezek vélhetően bérgyártott, talán westel által vagy Kínában gyártott tucat tévékhez tartoznak. Minőségre és tartósságra nem túl nyerők, szerviz és támogatottság sem ismert. [..]+ ráadás, hogy nem is nagyon olcsó vételek."

    Nem lep meg, hogy nem értesz egyet. :N

    Attól függetlenül a kiemelt rész egyszerűen nem fedi a valóságot. Egyrészt adott méretben nem találsz olcsóbb készüléket, mint az áruházak saját márkás termékei.

    Másrészt én nem "hallomásból" vett információk alapján írtam amit, hanem a helyi Tesco, illetve Auchan alkalmazottaival beszélgettem részletesen a témáról.

    Nincsen "bizonytalan szervizháttér", mert egyszerűen oda kell visszavinni, és cserélik/visszafizetik az árát, ha bármi probléma van velük.

    A kínai gyártás ellenére bizonyos modellek kifejezetten jól sikerültek, elég visszaolvasni éppen itt a fórumon a "LED TV" topic-ba... nem sűrűn kerültek ezek elő, de az elmúlt ~1-2 évben egy-egy pozitív példa kíséretében volt szó éppen a Technika tévékről.

    Hidd el, nem ajánlottam volna, ha a fentiek nem teljesülnek. Viszont jelen pillanatban előbb vennék egy ilyen tévét, mint bármelyik 5000-es Samsung-ot, 4-es Philips-et, vagy SONY, esetleg LG alapmodellt.

    "De ott van amit előbb mondtam a line-up az idei Sony tévékről. Csak XE85-től VA, "

    Ezt honnan tudod ilyen biztosan? :F Még nem jelent meg publikus teszt az XE70xx sorozat egyik tagjáról sem.

    Én továbbra is azt mondom, hogy várjuk ki a végét. :K

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák