Új hozzászólás Aktív témák

  • g4bb3r

    tag

    válasz Pro Koryak #13010 üzenetére

    Nekem nem ennyire durva a sztorim de leírom okulásként.

    Rendeltem egy 49colos FHD LG tv-t a Mall.hu-ról (ott volt legjobb áron 24hó gari etc). Irják, hogy Royal Sprint-el akár másnapra ott lehet (délelőtt adtam le a rendelést). Kártyával fizettem (soha többet előre), várok. Jönnek a mailek , nézem a tranckinget hát nem akar mozdulni a tv nyilván nem lett belőle másnap semmi 1 nappal későbbre igérték. OK, tárgynapon reggel 9kor csörög a telefon Royal Sprint-es futár hív itt van 30 perc. OK lemegyek. Jön egy rozzant furgon , kiszáll a futár nyitja az ajtót nehezen nyilik rángatja.. na miben akadt meg? Hát a TV dobozában.. :O

    Már itt elkezdett rángani a szemem sarka.. Nyilik az ajtó látom messzitől ez nem az a tv lesz mert csak 40 colos.. Mondom a futár srácnak ez nem az, nézzük a cimkét , név cím rendben van. Ezután kérdi "akkor nem veszed át?" :U :C Há' mondom nem.

    OK futár vissza el. Hivom Mall.hu ügyfélszolgálatot. Mondja a csaj , hogy akkor az ugy lesz a amint visszaér a tv a raktárba akkor küldik a másikat. (ez volt csütörtök, szerinte hétfő előtt nem fog visszaérni). Mondom ez nem OK hivják fel a futárt h nem vettem át, nehogy már egy hetet várjak. Neem azt nem lehet bla bla. Kérdem és ha kérem vissza a pénzem? Akkor is meg kell várni h visszaérjen.

    Mérgemben felhivtam egy másik webshopot (Digital Szalon) megkérdeztem van e raktáron ideér e másnapra , lehet e futárnál fizetni kártyával. Mindenre igen volt a válasz meg is rendeltem. Pénteken meg is jött rendben, DPD-vel futárnál kártyával fizettem , örülés.

    Mondanom se kell mall.hu azóte se utalt vissza, ma csütörtök van minden nap "abuzálom" őket telefonon.. :W

    Long story short - mall.hu / Royal Sprint messzire kerülendő!

Új hozzászólás Aktív témák