Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    Sziasztok! Nagy dilemmában vagyok tv vásárlás terén. Olvasgattam a topic-ot, meg egyéb helyeket is, megfogadtam, hogy magam is ki tudom választani, aztán arra jutottam, hogy nem :D
    Amire eddig jutottam: nagyon max. 180ezer Ft-ért vennék egy tv-t a lakásba. 2.5 méter körül lesz a tv az ülőgarnitúrától (több biztosan nem, de 2 méternél mindenképp több). Ez ha jól sejtem, akár 50" készüléket is indokolhat, én azért maradnék 42"-48" magasságában. Ebben az árban ebbe a távolságba feltételezem, nem kell UHD-t nézegetni. Az idei szériákat nézve nem biztos, hogy a méret- és minőségbeli elképzelésem összhangban van a pénztárcámmal, így a tavalyiak felé is nyitott lennék. Akkor meg már 3D, mert azoknak állítólag 2D-ben is jobb a képük abból a korszakból (mintha pont itt olvastam volna). Meg néha amúgy is lehet, hogy kedvet kapnék hozzá. Az, hogy aktív / passzív, nekem mellékes. Játék kimerülne alkalomadtán 1-2 meccsnyi Fifa (egyelőre Fifa 13)-ban.
    Ezek alapján álmaim TV-jét egy LG-ben képzeltem el a WebOS 2.0 tetszése és az IPS panel miatt, de utóbbiról aztán olvastam, hogy fátyolosodhat a képe, így eltántorodtam. Ezután a Samsung UE48H600 tetszett meg nagyon. Ez így ciki, mert sehol sem találok a megbízható boltok között.
    Szóval a játékban maradtak, amik közül nem tudok dönteni, és a segítségeteket kérem szépen:
    - Samsung UE48H6200 (szemüveg hiánya miatt nem 100% befutó, ill. tetszene a smart remote is ha volna, persze ez már nem létszükséglet).
    - LG 42LF652V (fátyolosodhat? 42<48)
    - LG 42LB671V (fátyolosodhat? hasznos tudása / minősége a 652V-höz képest indokolná a felárat akár MM-nél, akár máshol ahol találok? a talpa jobban tetszik minden esetre :P )
    - LG 47LB730V (nagy merészség lenne?)
    - Na meg a hardveraprós hirdetések: 1., 2., Ezt meg már el se hiszem, olyan jó árban akar lenni több modell is
    Esetleg a Samsung UE40H6400 nagyon kicsi? Vagy annak a panelje is gagyibb (sokkal olcsóbb, mint a nagyobb tesó, el tudnám képzelni, hogy igen)?
    Szóval ebben kérném a hozzáértő / tapasztalt kollégák segítségét, illetve ha van egyéb alternatíva, azt is meghallgatom :) Keresztöcsémék Samsung UE32ES6570 eléggé tetszős képe pl. jó referenciapont lehetne :D ) Bocsánat a hosszú hsz-ért!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák