Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    válasz Castell #19051 üzenetére

    Köszönöm a választ! :R

    Ma voltam a nejemmel egy olyan műszaki boltban, ahol egy régi ismerősöm dolgozik, és elbeszélgettem vele a tévékről.
    Elmondtam mit akarok, elmondtam hol akarom (igen Alza, ahol ÁFA nélkül vásárolhatok), és közöltem vele, hogy mint magánemberként számítok a véleményére, és nem bolti eladóként.
    Ő is azt mondta, hogy a Hitachi a leggagyibb; alig tudták eladni, mikor egyszer kaptak.
    Szerinte jelenleg a Sony viszi a prímet, utána a Samsung, és minden más az alatt. Az LG-t is mutatta, mondta, közölte, hogy a 3D korszakának lezárása óta, valahogy nem az igazi az LG képminősége.
    Amíg beszélgettünk, az asszony végignézte amire én lettem volna kíváncsi, és ő azt mondta, hogy a Samsung meg a Sony között hajszál volt a különbség; statikus képnél talán a Sony volt picit színesebb, mozgó képnél viszont a Samsung volt az élesebb; főleg a fekete sávoknál (valami síelős sportadás ment).
    Mivel Sonyból csak FHD van az Alzánál, máshol pedig 180.000.-Ft, ezért marad a 4K-s Samsung UE50MU6172 140.000.-Ft-ért.
    Érdekes, mert pár éve még a Philips képe tarolt, amikor azt vettem, és az LG volt a második legjobb; most pedig az általam lenézett Samsungot láttam a Sony mellett a legkívánatosabbnak :B
    A Sonyban legfőképpen a név ami nagyon megfog, de tényleg van amiben a Sony, van amiben a Samsung tűnt nekem is jobbnak; viszont nem érzem úgy, hogy egy névért ki kéne fizetnem 30%-os felárat.

    [ Szerkesztve ]

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák