Új hozzászólás Aktív témák

  • RedCat

    senior tag

    válasz #93966848 #1933 üzenetére

    Nincs :)

    Az egyenesek nem egyenesek, bármekkora is a kép. Majd a focilabda kanyarba repül ;)

    Menj be, próbáld ki. Ha neked bejön, akkor válaszd azt. Erre objektív tanácsot senki sem fog tudni adni neked. Van akinek bejön és van akinek nem. Hogy te melyik csoportba tartozol, azt rajtad kívül senki sem fogja tudni. De én eddig bármelyik MM-os eladóval beszélgettem, eddig egyik sem javasolta az ívelt tévét.

    Arról nem is beszélve, ha esetleg most vagy később fel szeretnéd tenni a falra (egy 65"-os tévé baromi jól mutat a falon ha sík), hogy fog kinézni? Akkor inkább egy oled a falon :)

    Sonyt is kérdezted. Én csütörtökön megnéztem egy 55w80x a MM-ben, mellette egy 55JU7000-el (pont foci volt az M4-en). Direkt egymás mellé rakattam őket. Ég és föld a focimeccs rajta. A sony-n a fű egy mosott zöld paca volt, a JU7000-en sokkal részletgazdagabb volt a fű. A reklám feliratoknak a pálya szépén mindkét esetben volt egy kis után húzás, de a Samsung esetében kevesebb. (Persze ezek gondolom a beállításoktól is függtek, de én ezt tapasztaltam).

    De komolyan, miért nem mész be egy MM-be és nézel meg mindent? Viszel egy pendrive-ot filmekkel, bedugod és kipróbálod azt amire kíváncsi vagy!?

Új hozzászólás Aktív témák