Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz kajman #22198 üzenetére

    "Nem tudom, a valóságban mennyire működik ez a 14 napos visszavásárlási garancia törvény, ha valami nem megfelelő a tévével, és visszaküldöm, probléma nélkül visszaadják a pénzt? Aqua eMAG pl?"

    A vonatkozó jogszabályt nem azért találták ki, hogy "tesztelésre" használja a fogyasztó a termékeket, de feltételezve, hogy alaposan körülnézett, utánaolvasott, döntött, megvásárolta, majd a 14 nap alatt, használat során rájött, mégsem megfelelő a termék számára, akkor akár élhet az elállás jogával.

    Hiszen a távollévők között kötött szerződés lényegében a termék előzetes vizsgálatára nincsen lehetőség.

    Elméletben tehát a vonatkozó elállási jogodat nem tagadhatja meg egyetlen forgalmazó (az üzlet, ahol vásároltál) sem.

    Mindazonáltal, ha nem akarsz rosszat magadnak, akkor a fent említett kettő üzletet messzire elkerülöd. Utóbbi egy román cég, meglehetősen problémás termék visszaküldéssel és jótállás érvényesítéssel, előbbi pedig - az Edigital-lal együtt - a garanciális ügyintézések során az egyik legaljasabb cég.

    Amennyiben pedig 40 colos, "sallangmentes" tévét szeretnél, jó képminőséggel, akkor én ezt ajánlom:
    THOMSON 40 FD5406

    Full HD felbontás, VA panel, korrekt, szép kontrasztos kép jellemzi, ráadásul nem csak audio, hanem külön fejhallgató kimenet is van rajta, a HDMI és USB csatlakozókon kívül. :K

    (A Media Markt ügyfélszolgálata nagyon vevőbarát, ráadásul 60 nap elállási jogot biztosítanak a webáruházukban vásárolt termékekre.)

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák